Nieuw: Tendence horloges

Terug

Italië is een land dat bekend staat om haar design. En aan het rijtje goede design artikelen mogen we nu ook de horloges van Tendence toevoegen. Uniek aan deze horloges is de 3D design van de kast. Want terwijl de kast naar achter loopt, blijven de cijfers op dezelfde hoogte als het glas. En dit geeft het 3D idee waar ze terecht trots op zijn. Verder zijn ze gewoon groot en zullen ze zeker opvallen. 

Tendence horloges zijn nieuw in Nederland en de prijzen lopen van € 179,50 tot € 369,00.

Tendence is jong en provocatief, innovatief en technologisch, uniek in design en hoogstaand in kwaliteit. Het is de vertegenwoordiging van de levensstijl van mensen die hun grenzen uitdagen, voor mensen die zichzelf durven te zijn en hun eigen stijl leven en deze stijl onderstrepend met accessoires van verleiding en overtreding.

Tendence zijn horloges die worden gecreëerd om te verleiden en die worden ondersteund door betrouwbare constructieve grondslag.

Met zijn afmeting, de keuze voor speciale chromograaf en de bijzondere materiële combinatie, wordt een totaal te onderscheiden horloge geproduceerd. Hoewel de Tendence horloges nog maar kort op de markt zijn, worden ze nu al positief ontvangen in tal van landen. Tendence komt oorspronkelijk uit Italië, maar is wereldwijd te verkrijgen.

http://tendence.thewatch.nl

 

 

 

Geplaatst door: Christian Takes
Geplaatst op: 24-06-2009

 

Buddha to Buddha sieraden
Alle sieraden van Buddha to Buddha vind je
op mybuddha.nl
Internet Therapie
Alle vrijheid met therapie via internet
op elke moment, op elke plek, begin nu!