De filosofie achter Pippa Dippa bedels

Terug

Pippa Dippa bedelsHet dagelijkse bestaan, je werk, de liefde, kortom: het leven kent spannende, hectische, droevige, maar zeker ook waanzinnig mooie momenten. Al in de Egyptische tijd was het traditie om die momenten te vangen in kleine, betekenisvolle geluksfiguurtjes: zogenaamde bedels. De Britse Koningin Victoria veroorzaakte in negentiende eeuw een grote trend door de bedels aan haar armband te hangen. In de 21ste eeuw geeft Pippa Dippa een moderne draai aan de bedelarmband, met een bijpassende, eigen filosofie.

Pippa Dippa staat voor zowel vervulde wensen als voor dromen die we voor elkaar en voor onszelf koesteren. Iedere Pippa heeft een eigen symboliek. Of dit nu kracht, geluk of hoop is, de draagster van een Pippa kent er haar persoonlijke gevoel aan toe. Dat is de magie van Pippa Dippa.

Je hebt verschillende soorten Pippa Dippa beads en deze worden gemaakt van de volgende materialen:

De glazen beads zijn gemaakt van muranoglas.
De zilveren beads zijn gemaakt van 925 zilver, eventueel verguld met rosé of geelgoud.
De armbanden zijn gemaakt van 925 zilver, evenals de originele Pippa Dippa-sloten.

Iedere verkrijgbare bead is door Hilde en Maaike zelf bedacht en voorzien van het Pippa-gevoel en de bijpassende symboliek. Als geen ander weten zij wat vrouwen mooi vinden en wat zij in verschillende fases van hun leven doormaken en nodig hebben. Daarnaast luisteren ze natuurlijk ook heel goed naar alle vriendinnen, moeders, tantes, buurvrouwen en dochters, die allemaal zo hun eigen Pippa Dippa-ideeën hebben.

Alle bedels en armbanden van Pippa Dippa zijn online te bestellen via www.mypippadippa.nl.

 

Geplaatst door: Desmond
Geplaatst op: 27-07-2010

 

Buddha to Buddha sieraden
Alle sieraden van Buddha to Buddha vind je
op mybuddha.nl
Internet Therapie
Alle vrijheid met therapie via internet
op elke moment, op elke plek, begin nu!