Tivoli audio website vernieuwd

Terug

The Original Radio Company
In een wereld waarin niets hetzelfde blijft, zijn klassiekers dun gezaaid. De Tivoli Model One, 's werelds eerste tafelradio, behoorde bij zijn introductie al tot die zeldzame uitzonderingen. Tien jaar later is het ontwerp van audiopioniers Henry Kloss en Tom DeVesto nog onverminderd actueel. De Model One is de radio die de aanzet tot Tivoli Audio gaf, de radio die aan de basis staat van de Tivoli Audio Family: een uitgelezen collectie van compacte audio-apparatuur met een sterke en stijlvolle vormgeving, een vanzelfsprekende bediening en een altijd weer verbazingwekkende klankkwaliteit.

Van radio tot multiroom
De Tivoli Audio Family geeft radio een nieuwe dimensie, met de verbluffende klankkwaliteit van de Model One als basis, en de veelzijdigheid van het Networks multiroomsysteem als overtreffende trap. Analoog of digitaal, stand-alone of als hart van een muzieksysteem, overal in huis, onderweg met de iSongbook of aan de waterkant met de PAL? Het kan allemaal.

Klassieke kleuren, actuele accenten
Tivoli Audio biedt u radio's voor thuis, radio's voor onderweg en complete muzieksystemen, in hoogglanzend lak of eerlijk hout, in klassieke tinten, actuele accenten en frisse kleurcombinaties. Bekijk de totaal vernieuwde website, ga naar www.mytivoliaudio.nl

 

Geplaatst door: Christian
Geplaatst op: 03-03-2011

 

Buddha to Buddha sieraden
Alle sieraden van Buddha to Buddha vind je
op mybuddha.nl
Internet Therapie
Alle vrijheid met therapie via internet
op elke moment, op elke plek, begin nu!