Jacob Jensen Waterkoker

Terug

 Jacob Jensen Waterkoker
Jacob Jensen zorgt al 50 jaar voor bijzondere ontwerpen. Hij bekijkt alledaagse gebruiksvoorwerpen van verschillende perspectieven en probeert met nieuwe noviteiten te komen. Zo ook de Jacob Jensen waterkoker.

Licht in gewicht, eenvoudig te openen en te vullen. De waterkoker is voorzien van een ergonomisch handvat, waterniveau indicatie, droogkookbeveiliging, uitneembare kalkfilter en schakelt automatisch uit. Alles wat je mag verwachten van een knappe waterkoker. Maar wat je niet vaak tegen komt, tenminste ik heb het niet eerder gezien, is de meegeleverde muurbeugel. De beugel is optioneel, je kan de waterkoker ook gewoon op het aanrecht plaatsen op het 360 plateau. Maar hoe mooi is het om hem te bevestigen aan de muur, zodat je het aanrechtblad helemaal vrij houdt.

De Jacob Jensen waterkoker is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en 2 verschillende maten.

Eigenschappen
360 graden draaibaar
Droogkookbeveiliging
Automatische uitschakeling
Waterniveau indicator
Uitneembaar kalkfilter
Snoeropbergmogelijkheid
Afmetingen
Breedte: 21 cm
Lengte: 21 cm
Gewicht: 2,75 kg
Hoogte: 32 cm

Technische Specificaties
Elektrische vereisten: 220 - 240 Volt
Garantie (in jaren): 2 jaar
Inhoud reservoir : 1,2 Liter
Materiaal: Kunststof, Aluminium
Vermogen (in Watt): 2200

Onderhoud Jacob Jensen waterkoker

Zorg dat de waterkoker voor onderhoud is uitgeschakeld, afgekoeld en haal de stekker uit het stopcontact. Gebruik absoluut geen schuurspons of schuurmiddel, dit veroorzaakt krassen op het oppervlakte. Maak het ook niet schoon met stromend water of onder water, het blijft een elektrisch apparaat. Het kalkfilter is los te verwijderen en kan je schoonmaken in azijn. Spoel de ketel en het filter daarna meerdere keren af met schoon water. Verwijder de kalk nooit met harde voorwerpen. Regelmatige ontkalking verlengt de levensduur van de ketel, verzekert een goede werking, verkort de kooktijd en bespaart zo dus energie.

 

Geplaatst door: Desmond
Geplaatst op: 29-07-2014

 

Buddha to Buddha sieraden
Alle sieraden van Buddha to Buddha vind je
op mybuddha.nl
Internet Therapie
Alle vrijheid met therapie via internet
op elke moment, op elke plek, begin nu!