Tivoli Audio Networks

Terug

Tivoli Audio staat bekend om de retro stijl audio apparatuur met een loepzuiver geluid. Toen zij dachten wat zij verder nog met audio konden doen, kwamen zij op de Tivoli Networks. Via de Tivoli Networks kan je duizenden radiostations ontvangen via het internet. En dat alles zonder dat je een computer nodig hebt.

Tivoli Networks internetradio

De Tivoli Networks kan je aansluiten via een netwerkkabel, maar er zit ook een ingebouwd WiFi ontvanger in. Via de afstandbediening kan je de draadloze netwerken in je omgeving selecteren en, indien nodig, een toegangscode opgeven.

Met de afstandbediening kan je door de duizenden radiostations bladeren. Omdat dat niet te doen is natuurlijk, kan je selecteren op zaken als land of genre. En als jouw locale radiostation er niet tussen staat, dan mail je naar Tivoli en dan voegen ze hem gewoon toe.

Een andere leuke extra is de mogelijkheid om muziek van je computer af te spelen. Op je computer deel je de map met muziek, via je afstandbediening surf je naar je computer en klaar ben je. Daarnaast zit er een USB aansluiting op zodat je ook makkelijk je MP3-speler er op aan kunt sluiten.

De Tivoli Networks bestaat uit het radiostation met speaker plus een losse speaker voor een goed stereo geluid.

 Voor meer informatie, zie http://tivoli.chikado.nl/dut/products/3202/

 

Geplaatst door: Christian Takes
Geplaatst op: 16-12-2008

 

Buddha to Buddha sieraden
Alle sieraden van Buddha to Buddha vind je
op mybuddha.nl
Internet Therapie
Alle vrijheid met therapie via internet
op elke moment, op elke plek, begin nu!