Jacob Jensen T 80 in Trend Magazine

Terug

De JACOB JENSEN™ Telephone 80 is een draadloze, digitale telefoon uitgerust met de modernste DECT technologie, die zowel neergezet als aan de wand bevestigd kan worden. Het unieke design trok ook de aandacht van Trends Magazine (December 2008).

Het toestel heeft groot bereik met de helderheid van digitaal bellen en gebruiksvriendelijke, menugestuurde functies.
Het resultaat van een zorgvuldige overweging om pure lijnen van Jacob Jensen Design te combineren met de laatste telecommunicatietechnologie.

Jacob Jensen Telephone 80

Trend Magazine schreef:
"Aandacht voor design beperkt zich in de telefonie niet tot de vromgeving van GSM-apparaten, ook voor de vaste telefonie zijn er zeer fraaie toestellen verkrijgbaar. De nieuwe Telephone 80 van het Deense merk Jacob Jensen combineert daarbij de top in vormgeving met de top in technologie. De Telephone 80 biedt bijvoorbeeld een veelheid aan functies, van nummerweergave tot nummberblokkering. Daarnaast kunnen er maar liefst zes handsets aan één basistoestel worden gekoppeld, terwijl de signaalsterkte tussen de basis en de handsets automatisch wordt aangepast aan de onderlinge afstand. Een volledig opgeladen handset heeft bovendien een gesprekstijd van twaalf uur en een stand-by tijd van zeven dagen. De Telephone 80 is daarmee niet alleen een esthetische aanwinst, maar ook een ideale en hypermoderne telefoon en intercom."

De losse Jacob Jensen Telephone 80 kost normaal 249 euro, maar Chikado heeft nu een speciaal T80 actiepakket. Het actiepakket bestaat uit een basistoestel inclusief handset, een extra handset en een lader. Normaal € 487,00 nu voor € 399,00.

Voor meer informatie, kijk op www.myjacobjensen.nl

 

 

Geplaatst door: Christian Takes
Geplaatst op: 23-12-2008

 

Buddha to Buddha sieraden
Alle sieraden van Buddha to Buddha vind je
op mybuddha.nl
Internet Therapie
Alle vrijheid met therapie via internet
op elke moment, op elke plek, begin nu!