Nieuw, de VIPP 441 wasmand

Terug

Een wasmand moet functioneel zijn, maar daarnaast ook mooi. En het moet gemaakt zijn van de fijnste materialen. Met deze drie ingrediënten in het vizier, kan Vipp nu met trots de Vipp 441 laundry basket introduceren.

De Vipp wasmand is ontworpen in het Vipp Design Lab in Copenhagen en geïnspireerd op de klassieke Vipp pedaalemmer die Vipp oprichter Holger Nielsen in 1939 ontworp.

“De visie was om een wasmand te ontwerpen die functionaliteit combineert met esthetica. Een wasmand die perfect past tussen de karakteristieke Vipp producten, samen een geheel vormen, terwijl het toch een ander doel dient. Met zijn eenvoudige lijnen en fijne details, is de wasmand een perfect past binnen het interieur van uw slaapkamer of badkamer.” Aldus Head Designer Morten Bo Jensen van het Vipp Design Lab.

De Vipp wasmand is te verkrijgen in glanzend wit en mat zwart en heeft zachte ronde vormen die de link vormen met de klassieke Vipp pedaalemmer. De deksel is geperforeerd voor een optimale lucht circulatie.

De wasmand heeft een dubbele binnenzak zodat eenvoudig de was gescheiden kan worden. De binnenzak is uitneembaar zodat de was makkelijk naar de wasmachine gebracht kan worden. De binnenzak heeft een rubberen ring die de zak op zijn plaats houdt.
 

Klik hier voor de VIPP 441 wasmand

VIPP 441 Wasmand

 

Geplaatst door: Christian Takes
Geplaatst op: 17-03-2009

 

Buddha to Buddha sieraden
Alle sieraden van Buddha to Buddha vind je
op mybuddha.nl
Internet Therapie
Alle vrijheid met therapie via internet
op elke moment, op elke plek, begin nu!