Wesco Kickboy en Kickmaster in prijs verlaagd

Terug

Er was een tijd toen de vuilnisbak nog netjes in het keukenkastje werd verstopt. Tegenwoordig mogen ze gezien worden. Zeker als z zo mooi zijn als de design vuilnisbakken als Wesco. De afvalemmers van Wesco zijn van roestvrij staal en in diverse passende kleuren te verkijgen. De Kickboy en Kickmaster zijn onlangs in prijs verlaagd.

Wesco Kickboy en Kickmaster in prijs verlaagd
De Wesco Kickboy, links op de foto is de meest herkenbare Wesco. De klep aan de voorkant met een pedaal om te openen (in tegen stelling tot de Wesco Pushboy waarbij je de klep zelf open moet duwen). De Wesco Kickboy is onlangs in prijs verlaagd van € 199,00 naar € 175,00.

De Wesco Kickboy heeft een binnenemmer en een rubbere ring om de vuilniszak op zijn plaats te houden. De buitenemmer schuif je over de binnenemmer heen en zo is de vuilniszak aan de buitenkant niet zichtbaar. De Kickboy heeft een inhoud van 40 liter en is 75,5 cm hoog. De diameter van de voet is 40 cm.

Voor meer informatie, klik hier.

De Wesco Kickmaster wint snel terrein in populariteit. De klep zit aan de bovenkant waardoor het gemakkelijk is je afval in de bak te laten vallen. Ook de Wesco Kickmaster is in prijs verlaagd van  € 199,00 naar € 175,00.

De Kickmaster heeft een binnenemmer en een rubbere ring die de vuilniszak op zijn plaats houdt. De vuilniszak is dus niet zichbaar. De RVS buitenkant schuif je eenvoudig om de binnenemmer heen. De Kickmaster is 69 cm hoog en de voet heeft een diameter van 37,5 cm. De inhoud is 33 liter.

Voor meer informatie, klik hier.

 

Geplaatst door: Christian Takes
Geplaatst op: 21-04-2009

 

Buddha to Buddha sieraden
Alle sieraden van Buddha to Buddha vind je
op mybuddha.nl
Internet Therapie
Alle vrijheid met therapie via internet
op elke moment, op elke plek, begin nu!