Nieuw weerstation van Jacob Jensen

Terug

Jacob Jensen weerstation 2De Weatherstation II serie: een gloednieuw puur en tijdloos ontwerp ontwikkeld door Jacob Jensen en verfijnd door zijn zoon,
Timothy Jacob Jensen.
Het nieuwe weerstation van Jacob Jensen is meer dan alleen meetapparatuur. De producten voegen zonder twijfel
waarde toe aan elk interieur.

Het weer in één oogopslag: de grafiek geeft direct aan of het vochtig, droog, koud of warm is. Door op de middelste knop te drukken verandert de grafiek in cijfers. Indien gewenst kan de gebruiker de standaardweergave wijzigen.

De eerste producten van de nieuwe, stijlvolle, functionele en draadloze Weatherstation II Serie, bestaande uit: JACOB JENSEN™ Thermometer II Silver Version, the JACOB  JENSEN™ Hygrometer II Silver Version en de JACOB JENSEN™ Multi Sensor. Door een combinatie van aluminium en warte accenten, een herkenbaar, klassiek en tijdloos ontwerp.

De weatherstation II serie is modulair, waardoor men een reeks kan samenstellen naar eigen wens en behoeften. De Multi Sensor ondersteunt beide producten en is tevens voorzien van een display en zendergestuurde tijdsaanduiding. Met behulp van een bureaustandaard of Wall Mounting Kit kan men de items neerzetten of aan de muur bevestigen.

Het nieuwe Jacob Jensen weerstation is vanaf nu uit voorraad leverbaar via www.myjacobjensen.nl.

Jacob Jensen nieuwe weerstation

 

Geplaatst door: Christian Takes
Geplaatst op: 06-05-2009

 

Buddha to Buddha sieraden
Alle sieraden van Buddha to Buddha vind je
op mybuddha.nl
Internet Therapie
Alle vrijheid met therapie via internet
op elke moment, op elke plek, begin nu!